Stuc- en pleisterwerk

Super stucwerk en perfect pleisterwerk door Profi XL

Uw stukadoor geeft muren en plafonds in regio Heerlen een facelift

Terug naar de basis: voor u kunt gaan denken aan schilderen, behangen of decoratief spuit- of pleisterwerk, moeten uw muren en plafonds glad zijn. Met het vakmanschap van onze stukadoors krijgen uw muren en plafonds een ware facelift. Ze worden volledig strakgestuct en vrij gemaakt van oneffenheden.

Standaard stucwerk of glad pleisterwerk?

Om uw muren glad te maken, heeft u de keuze uit standaard stucwerk of glad pleisterwerk. Als wij klaar zijn, is de oppervlakte klaar voor behang, een likje verf of een andere decoratieve afwerkmethode.Toch is dit laatste niet altijd nodig. Glad pleisterwerk is tegenwoordig ook erg populair als afwerkingsmethode voor een stijlvol, strak plafond. Optioneel combineert u dit met lijstwerk, ornamenten en rozetten, voor een klassieke uitstraling.

Wij helpen u graag een keuze te maken uit stuc- of pleisterwerk.

Pleisterwerk voor nieuwbouw, renovaties en restauraties

Ons assortiment aan pleistermogelijkheden van minerale mortels en pleistersystemen, wordt regelmatig toegepast in de nieuwbouw-, renovatie- en restauratiemarkt. Ontwerpers en architecten dragen steeds vaker fraaie esthetische oplossingen aan, in zowel woning- als utiliteitsbouw.

Vraag vrijblijvend advies >>
Profi XL

Contact Profi XL

Tunnelweg 108 A
6468 EK Kerkrade
06 - 28954649
info@profixl.nl