Badkamer in Beton Ciré

Heeft u plannen om te gaan verbouwen of bent u toe aan een nieuwe uitstraling voor uw muren, plafond of vloer? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Maurice Janssen en kom uit het mooie dorpje Eygelshoven, vlak bij Kerkrade. Mijn doel met mijn bedrijf Profi XL is het omtoveren van ieder project in Zuid-Limburg tot een waar kunstwerk.

Laatst kreeg ik telefoontje van de familie Knols uit Sittard-Geleen. Graag wilde ze hun badkamer verbouwen en wilde daarbij strak stucwerk, voor een industriële uitstraling. Ik had echter in de gaten dat er misschien nog wel meer mogelijkheden waren, dan “simpel” stucwerk. Daarom ben ik voor een vrijblijvend, maar vooral adviserend gesprek bij de familie langsgegaan.

Na het zien van de badkamer, had ik meteen voldoende inspiratie om de familie Knols goed te adviseren over de diverse mogelijkheden. Gewoon stucwerk was mogelijk, evenals spuitwerk. Maar een hele moderne optie was ook nog mogelijk, namelijk Beton Ciré. Dit heet ook wel gewreven beton. Het geeft een hele stoere, strakke en industriële uitstraling en gaat jaren mee dankzij een speciale coating. Door deze coating is het dus ook zeer geschikt om in een badkamer te gebruiken. Daarnaast is de coating ook nog eens water en vuilafstotend en zeer onderhoudsvriendelijk, wie wil dat nou niet?!

Nadat ik de familie enkele voorbeelden hiervan had laten zien op mijn tablet, waren ze meteen laaiend enthousiast. We hebben dan ook meteen samen het plan voor de verbouwing gemaakt. Terwijl de familie op zoek ging naar bijpassende badkamermeubels, kon ik een week later al beginnen aan de verbouwing.

Inmiddels is de badkamer klaar en het resultaat is echt verbluffend.

Een totale metamorfose waar de familie Knols heel erg blij mee is. Ze waren me dan ook erg dankbaar voor het goede advies, uiteindelijke werk en de geleverde kwaliteit.

Tevreden klanten zijn de beste die je kunt hebben! Nu moet ik ervan door, mijn volgende klus wacht alweer in Heerlen. Op naar de Familie Bergs. Dit zijn vrienden van Familie Knols, die ook geïnspireerd waren door de verbouwde badkamer! Hoe leuk is dat?! Wordt dus vervolgd!

Wilt u ook een afspraak maken, of meer informatie over Beton Ciré in uw woning?

Maak een afspraak >>
Profi XL

Contact Profi XL

Tunnelweg 108 A
6468 EK Kerkrade
06 - 28954649
info@profixl.nl