Traditionele Stuc door Profi XL

Traditioneel Stucwerk voor elke muur en plafond!

Traditioneel Stucwerk in Kerkrade. Daarvoor bent u bij Profi XL op de juiste plek. ProfiXL is namelijk specialist op het gebied van Traditioneel Stucwerk. Als u een mooie strakke wand of fraai afgewerkt plafond wilt, dan kiest u voor traditioneel stucwerk. Het is de perfecte basis voor een hoogwaardige uitstraling van uw woning of bedrijfsruimte. Goed aangebracht stucwerk vergroot niet alleen het woongenot, het heeft bovendien een positieve invloed op de isolatie en het werkt brandvertragend en vochtwerend. Uw muren zijn bovendien in een keer mooi afgewerkt. Kortom reden genoeg om dit eens te overwegen in uw huidige of nieuwe woning.

Traditioneel Stucwerk is een populaire muur afwerking

Stucadoren is een vak, het is een echte ambacht. Duizenden jaren geleden werd er al gepleisterd met materialen die de natuur te bieden had. Dit gebeurde d.m.v. leem, kalk en gips. Door de jaren heen is het idee achter pleisterwerk hetzelfde gebleven. Tegenwoordig is traditioneel stucwerk nog steeds voor een groot deel handwerk. Het is een van de meest populaire afwerkingstechnieken om muren en plafonds er fraai en strak uit te laten zien. Profi XL stuct al 10 jaar muren en plafonds in huizen en gebouwen.

Uw muren weer glad en strak

Om alle oneffenheden weg te werken, brengt Profi XL een afwerklaag aan. Deze bestaat uit een dikke gipsmortel. Wanneer er een dikkere, stevige mortellaag wordt aangebracht spreken we van raapwerk, bij een dunnere laag noemen we het pleisterwerk. Wilt u meer weten over traditioneel stucwerk? Wij kunnen u alles vertellen over hoe het in zijn werk gaat, hoe lang het duurt, prijzen etc.

maak een vrijblijvende afspraak >> Ik hoop dat u weer wat opgestoken heeft van mijn blog en graag tot de volgende keer! Groetjes, Maurice Janssen Profi XL Terug

Profi XL

Contact Profi XL

Tunnelweg 108 A
6468 EK Kerkrade
06 - 28954649
info@profixl.nl