Blogs van uw stukadoor, Profi XL

Maurice Janssen en de rest van ons team houden u graag op de hoogte van de laatste interieur- en klustrends in stukadoorsland. Ook geven wij u tips en advies bij uw verbouwing of renovatie.

Badkamer in Beton Ciré

Heeft u plannen om te gaan verbouwen of bent u toe aan een nieuwe uitstraling voor uw muren, plafond of vloer? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Maurice Janssen en kom uit het mooie dorpje Eygelshoven, vlak bij Kerkrade. Mijn doel met mijn bedrijf Profi XL is het omtoveren van ieder project in Zuid-Limburg tot een waar kunstwerk.

Lees meer

Traditionele Stuc door Profi XL

Traditioneel Stucwerk voor elke muur en plafond!

Traditioneel Stucwerk in Kerkrade. Daarvoor bent u bij Profi XL op de juiste plek. ProfiXL is namelijk specialist op het gebied van Traditioneel Stucwerk. Als u een mooie strakke wand of fraai afgewerkt plafond wilt, dan kiest u voor traditioneel stucwerk.

Lees meer

Spackspuiten: fris en goedkoop

Spackspuiten: fris en goedkoop

Spackspuiten. Spackspuiten is een wand- en plafondafwerking die tegenwoordig veel door ons wordt toegepast. Met name in nieuwbouwprojecten, maar ook voor de renovatie van bestaande (oudere)woningen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een perfect resultaat aanbieden.

Lees meer

Profi XL

Contact Profi XL

Tunnelweg 108 A
6468 EK Kerkrade
06 - 28954649
info@profixl.nl