Het verhaal achter het stuc- en spuitwerk van Profi XL

Maurice Janssen en zijn team hebben één missie: het perfect afwerken van elke muur in Zuid-Limburg. Met perfect bedoelen we niet alleen een lust voor het oog, maar ook een kwalitatief en duurzaam resultaat dat jaren later nog als nieuw is.

Al meer dan 10 jaar dé stukadoor van Heerlen en omgeving

Wie Profi XL in de arm neemt, mag rekenen op een kwaliteitsproduct én een prettige samenwerking. De woorden betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid worden tegenwoordig al snel in de mond genomen. Bij ons is daarvan echter geen woord gelogen.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij een autoriteit geworden op het gebied van muur- en plafondafwerkingen in onder meer Heerlen, Kerkrade en de rest van Zuid-Limburg. Wij rusten echter niet op onze lauweren. Met grote regelmaat laten wij ons bijscholen, zodat we altijd bovenop de laatste trends en ontwikkelingen zitten. Dat kenmerkt puur vakmanschap. We zijn begonnen als Janssen Spuitwerken en inmiddels werken we onder de naam Profi XL.

Wat kunt u verwachten van Profi XL?

  • Een persoonlijke intake: thuis of op locatie
  • Een plan op maat voor uw nieuwbouwwoning of renovatieproject
  • Een make-over van uw bestaande woning of bedrijfspand

Specialisaties

Naast het reguliere spuit-, pleister- en stucwerk, hebben wij ons gespecialiseerd in een aantal zeer bijzondere vormen van afwerking. Hiermee bieden wij een in de provincie Limburg unieke service.

Onze specialisaties:

Vraag naar de mogelijkheden >>
Profi XL

Contact Profi XL

Tunnelweg 108 A
6468 EK Kerkrade
06 - 28954649
info@profixl.nl